Nieuwe initiatieven voor duurzame stroom

Er zijn meerdere initiatieven ingediend voor de stimuleringsregeling bij de productie van duurzame energie. Er zijn in totaal 489 ideeën ingediend, waarmee genoeg energie kan worden opgewerkt voor het verbruik van 250.000 huishoudens.

De initiatieven zijn ingediend voor de SDE+. Dit is een organisatie speciaal opgericht om initiatieven voor duurzame energie te verzamelen. Voor dit jaar is al 2 miljard aan projecten ingediend. Helaas is het budget slechts 1,7 miljard, en zullen lang niet alle initiatieven worden  uitgevoerd. De ideeën die wel worden uitgevoerd zullen nieuwe energie én nieuwe banen opleveren. Meer dan 2000 mensen zouden een nieuwe baan kunnen krijgen die te maken heeft met dit  project.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Plaats dit bericht op Twitter Geef dit als tip aan je Hyves-vrienden Voeg toe aan je Facebook-profiel Deel met je LinkedIn-contacten Abonneer je op de RSS-feed van deze site Print deze pagina of genereer een PDF-bestand